L-Serine

L-Serine

L-Serine L-2-Amino-3-hydroxypropanoic DESCRIPTION Asid L-Serine berlaku sebagai serbuk kristal putih. Ia larut dalam air, tetapi tidak larut dalam alkohol dan dalam eter. Ia cair dengan penguraian pada kira-kira 228 °. Fungsi Nutrien. SYARAT-SYARAT PENGENALAN Spektrum penyerapan inframerah ...

Maklumat produk

L-Serine

Asid L-2-Amino-3-hidroksipropanoikDESKRIPSI

L-Serine berlaku sebagai serbuk kristal putih. Ia larut dalam air, tetapi tidak larut dalam alkohol dan dalam eter. Ia cair dengan penguraian pada kira-kira 228 °.


Fungsi Nutrien.


KEPERLUAN

Pengenalpastian Spektrum penyerapan inframerah sam- ple mempamerkan maxima relatif pada panjang gelombang yang sama seperti spektrum yang biasa seperti yang ditunjukkan dalam bahagian Spectra Inframerah, menggunakan keadaan ujian yang sama seperti yang dinyatakan di dalamnya. Assay Tidak kurang dari 98.5% dan tidak lebih daripada 101.5% daripada C3H7NO3, dikira atas dasar kering.

Memimpin Tidak melebihi 5 mg / kg.

Kerugian Pengeringan Tidak melebihi 0.3%.

Putaran Optik (Khusus) [a] 20 °: Antara + 13.6 ° dan

+ 16.0 °, dikira atas dasar kering; atau [a] 25 °: Antara + 13 ° dan + 15.6 °, dikira atas dasar kering.

Residu pada Pencucuhan Tidak melebihi 0.1%.


UJIAN

Assay Larutkan kira-kira 200 mg sampel, tepat ditimbang, dalam 3 mL asid formik dan 50 mL asid asetik glasier. Titrasi dengan 0.1 N asid perchlorik dalam asid asetik glasial, menentukan endpoint potentiometrically.


Awas: Hubungkan asid perchloric dalam hud yang sesuai.


Asid lemak bebas (sebagai asid oleik) Tentukan seperti yang diarahkan di bawah Asid Lemak Bebas, Lampiran VII, dengan menggunakan faktor berikut (e) dalam formula yang diberikan dalam prosedur:

Asid lemak bebas sebagai asid oleik, e = 28.2.

Nilai Iodin Tentukan seperti yang diarahkan pada Nilai Iodin, Lampiran VII.

Timbulkan Tentukan seperti yang diarahkan untuk Kaedah II dalam Kaedah Relau Gali Spektrofotometrik Penyerapan Atom di bawah Ujian Had Batik, Lampiran IIIB.

Nilai Peroksida Tentukan seperti yang diarahkan di bawah Nilai Peroksida, Lampiran VII.

Nilai Saponifikasi Tentukan seperti yang diarahkan di bawah Nilai Saponiosis, Lampiran VII, menggunakan kira-kira 4 g sampel, tepat ditimbang.

Matlamat yang tidak boleh dijelaskan Tentukan seperti yang diarahkan di dalam Matlamat yang Boleh Dipertikaikan, Lampiran VII.

Air Tentukan seperti yang diarahkan untuk Kaedah Ia dalam Kaedah Karl Fischer Titrimetric di bawah Penentuan Air, Ap- pendix IIB, menggunakan sampel 100 g yang dicairkan pada plat panas pada 60 °. Gunakan jarum suntik untuk memohon minyak kepada radas titrimetrik Karl Fisher (biasanya 1.0 mL adalah mencukupi, tetapi ini mungkin berbeza-beza bergantung kepada kandungan air sampel).


Kedai Pembungkusan dan Penyimpanan di dalam bekas yang tertutup dengan baik.


Hot Tags: l-serine, farmaseutikal, bahan, kesihatan, pakej, makanan, diskaun, harga, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like