L-Glutamine

L-Glutamine

L-Glutamine L-2-Aminoglutaramic Acid DESCRIPTION L-Glutamine berlaku sebagai kristal putih atau serbuk kristal. Ia larut dalam air dan tidak boleh larut dalam alkohol dan dalam eter. Penyelesaiannya adalah asid kepada litmus. Ia cair dengan penguraian pada kira-kira 185 °. Fungsi Nutrien. KEPERLUAN ...

Maklumat produk

L-Glutamine

Asid L-2-Aminoglutaramic


DESKRIPSI

L-Glutamine berlaku sebagai kristal putih atau serbuk kristal. Ia larut dalam air dan tidak boleh larut dalam alkohol dan dalam eter. Penyelesaiannya adalah asid kepada litmus. Ia cair dengan penguraian pada kira-kira 185 °.


Fungsi Nutrien.


KEPERLUAN

Pengenalpastian Spektrum penyerapan inframerah sam- ple mempamerkan maxima hanya pada panjang gelombang yang sama seperti spektrum tipikal seperti yang ditunjukkan dalam bahagian Spectra Inframerah, dengan menggunakan syarat yang sama seperti yang dinyatakan di dalamnya.

Assay Tidak kurang dari 98.5% dan tidak lebih daripada 101.5% daripada C5H10N2O3, dikira atas dasar kering.

Memimpin Tidak melebihi 5 mg / kg.

Kerugian Pengeringan Tidak melebihi 0.3%.

Putaran Optik (Khusus) [a] 20 °: Antara + 6.3 ° dan

+ 7.3 °, dikira berdasarkan kering.

Residu pada Pencucuhan Tidak melebihi 0.1%.


UJIAN

Assay Dilancarkan kira-kira 150 mg sampel, sebelum dikeringkan pada 105 ° selama 3 jam dan tepat ditimbang, dalam 3 mL asid formik dan 50 mL asid asetik glasier, dan titrate dengan 0.1 N asid perchloric, menentukan endpoint potentiometrically.

Awas: Hubungkan asid perchloric dalam hud yang sesuai.

Lakukan penentuan kosong (lihat Peruntukan Am), dan buat pembetulan yang diperlukan. Setiap mililiter 0.1 N asid klorik bersamaan dengan 14.62 mg C5H10N2O3.

Lead Tentukan seperti yang diarahkan di bawah Ujian Batas Lead, Appen-dix IIIB, menggunakan Penyelesaian Sampel yang disediakan seperti yang diarahkan untuk sebatian organik, dan 5 μg timbal (Pb) ion dalam kawalan.


Hot Tags: l-glutamin, farmaseutikal, bahan, kesihatan, pakej, makanan, diskaun, harga, stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat